Svensk seger i fotbolls-em 2016?

Fotbolls-EM pågår för fullt och för Sveriges del blev det oavgjort i första matchen mot våra grön-orange-vita vänner från Irland. Det har bjudits på några skrällar hittills i de olika grupperna, bland annat vann Ungern över Österrike med 2-0 och Island tog med sig en poäng mot Portugal.

Spel på fotboll allt mer populärt

Att spela på fotbolls-EM är något som blivit allt mer populärt, mycket tack vare att det finns bettingbolag på nätet som erbjuder liveodds och betting på olika alternativ – som vem som gör nästa mål och vad slutresultatet blir efter 90 spelade minuter. Något som skulle vara roligt, i alla fall om en vill se utifrån olika former av skrällar och oväntade vändningar, är om EM-finalen blir mellan Sverige – Turkiet. Frågan är då om och hur många mål som Zlatan gör och om Isaksson lyckas hålla nollan i finalen. För det skulle vara kul om Isaksson lyckas hålla nollan i kommande gruppspelsmatcher, eftersom det är hans sista spel i offentliga sammanhang tillsammans med det svenska fotbollslandslaget. Sedan kommer både Isaksson och Källström att kasta in fotbollsskorna på hyllan och fortsätta sina karriärer på andra håll.

Två vinster det bästa för Sverige

Men först måste Sverige ta sig vidare från gruppspelet i Euro 2016. Efter en oavgjord match mot Irland väntar en gruppspelsmatch mot Italien och Belgien. Sverige behöver helst vinna båda matcherna för att säkerställa ett fortsatt spelande, även om oavgjort kan räcka även om en i så fall behöver ta hänsyn till målskillnader och andra faktorer. Varför inte spela på de kommande matcherna för Sverige, se gärna Lottolands cashback erbjudande på Sveriges kommande matcher om du vill ha ett glatt incitament för att komma i gång med spelandet. För tänk om Sverige kommer till EM-finalen, tänk om Sverige möter Turkiet i EM-finalen? Oavsett vilket, så hoppas vi på att det blir en dubbel vinst och en jackpot för både dig och svenska fotbollslandslaget.


Håll dig i form
Sportamore
Inför matchen
Pröva lyckan på nätcasinon medan du väntar på nästa allsvenska fotbollsmatch!