Boka föreläsning
>>> Christopher Alvengrip - inspirerande föreläsare som motiverar i arbetet för en god sammanhållning och laganda! <<<
Inför matchen
Pröva lyckan på nätcasinon medan du väntar på nästa allsvenska fotbollsmatch!
Håll dig i form

Se fotboll live

När du vill uppleva fotboll på riktigt ska du se fotboll live – både när det gäller allsvensk fotboll och fotboll på andra divisioner, som knattefotboll och internationella fotbollsligor i Spanien, Tyskland och England. För livefotboll är något som skapar glädje och glädjen inom fotbollen är något som du bör ha som mål.

Här får du tips på några researrangörer, där du kan boka din fotbollsresa hos och uppleva fotboll live på plats i din favoritarena:

Ticnet
Hos Ticnet kan du boka många av dina allsvenska matcher, oavsett om du vill se en derbymatch eller åka i väg för att se ditt favoritlag på bortaplan.
>>> Boka dina allsvenska matcher på www.ticnet.se! <<<


  • Fotboll förenar folket – utmärkt träningsform! 19 maj, 2016
    Genom fotbollen som sport förenas folket på olika sätt. För fotboll är en sport och träningsform som finns överallt i världen och som alla kan spela. Oavsett om du är professionell fotbollsspelare på elitnivå, om du spelar fotboll tillsammans med vänner eller med arbetskollegorna eller om du ser på större fotbollsarrangemang, som fotbolls-EM i Frankrike […]
  • Fotbollsmatch vinns på fotbollsplanen! 5 maj, 2016
    En fotbollsmatch vinns på planen och inte i ett styrelserum. Det är mest rättvist, även om det är förståeligt att omständigheter finns som behöver beaktas. Nyligen spelade IFK Göteborg allsvensk fotbollsmatch mot Malmö FF på fotbollsarenan Gamla Ullevi. En intressant och spännande match, där bortalaget (Malmö FF) ledde med ett mål. Under matchen så uppstod […]
Köp dina fotbollskläder